iPhone 6, konseptet som skulle komme til oss i 2014

Nytt konsept for iPhone 6

IPhone 5S er ute nå, som vi alle vet nå, i de fleste deler av verden. Uansett, og til tross for salget, har den presentert en litt innovativ design sammenlignet med sin forrige modell. Dette etterlater oss et spørsmål som mange av oss stiller oss, hva vil Iphone 6?

Mange er konseptene som begynner å vises for det som blir iPhone i 2014, og selv om ni av ti konsepter aldri ser lyset, vil mange tjene til å gi Apple ideer om hva brukeren ønsker å se i Iphone 6. Noen av de beste konseptene for Iphone 6 De har kommet fra designeren Martin Hajek og Bob Freking. Imidlertid konseptet med Iphone 6 I dag er det høflighet av Gonçalo og João Madureira. Han Iphone 6 Vi har her har noen fantastiske funksjoner som vi alle ønsker, men designet er ikke så langt fra iPhone 5S, og vi vet at Apple må lansere noe radikalt og nyskapende og kanskje er dette ikke slik.

Nytt konsept for iPhone 6

Når du presenterer en «kant-til-kant» eller «side om side» -design, det vil si at skjermen går fra en kant til en annen uten en mulig ramme, er det nødvendig at Iphone 6 ha det som designere kaller “smarte kanter”, noe som betyr at kantene vil bli tilpasset betingelsene for bruk av terminalen, og det vil ikke være behov for å berøre disse delene av Iphone 6 tilfeldigvis siden selve terminalen vil avgjøre om berøringen har vært forsettlig eller tilfeldig.

Skjermen vil være en nøkkelfunksjon for iPhone-konseptet som designere viser oss. Skjermen vil være 4,6 tommer med en FullHD 1920x1080p-oppløsning med en pikktetthet på opptil 450ppi, noe som vil bety en høyere tetthet ved 124ppi enn iPhone 5S. Og til slutt vil skjermen være «kant-til-kant» som gjør fronten til Iphone 6 bli utnyttet til fulle.

Hva tenker du om dette konseptet Iphone 6 Neste år?