iPhone 6 kunne komme med en 5,7-tommers skjerm

Han Iphone 6 vi ville endelig bli overrasket med en utrolig 5,7-tommers skjerm som bryter alt som er etablert til dags dato. Med dette ville den nye Apple-terminalen inngå i den nye generasjonen av «phablets» som dagens marked tilbyr oss. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 kunne komme med en 5,7-tommers skjerm

iPhone 6 kunne komme med en 5,7-tommers skjerm

I dag, Iphone 6 Det er igjen hovedpersonen vår, og det er at nye rykter relatert til størrelsen på skjermen din har blitt lekket. Til dags dato var spekulasjonene med mer “verdi” de til den prestisjetunge analytikeren Peter Misek som hevdet at den nye Apple-terminalen endelig ville være utstyrt med en 4,6-tommers skjerm.

Men nå brytes alle disse påstandene med nye avsløringer av David Hsieh, en annen prestisjefylt analytiker i sektoren med en stor CV bak seg. Og er det nå, hevder dette at det nye Iphone 6 Det ville gi spranget med en gigantisk 5,7-tommers skjerm for å fange opp “spesielt” med de nye enhetene til den viktigste og mest direkte konkurransen, Samsung.

I virkeligheten er disse nye påstandene ikke basert på noe avgjørende, siden den samme analytikeren bekrefter at slik informasjon kommer fra flere av hans “kilder” uten å sitere noen. Så med dette anbefaler vi å behandle slik informasjon som den er, et rent nytt rykte som kan gjennomgå alle slags variasjoner over tid.

Og du,Hva tror du vil være størrelsen på skjermen som den nye iPhone 6 kommer utstyrt med?