iPhone 6 kunne spise Android

Iphone 6 Det kan være begynnelsen på “tilbakegang” av Android ifølge en siste studie publisert på nettet. I følge samme studie klarer Apple å beholde kundene bedre med det Android-markedet gradvis ville redusert over tid.

iPhone 6 vil spise sakte for å dele Android

iPhone 6, en tøff rival for Android

Dette bekreftes av en undersøkelse av amerikanske brukere. Og det er at i henhold til resultatene oppnådd i en slik undersøkelse, innen noen få år, manzana de vil dominere på Android-plattformen.

Dette skyldes hovedsakelig at brukerne av selskapet, som mange av dere allerede vet, har større lojalitet enn brukerne av de andre plattformene. Med dette kunne lanseringen av neste iPhone 6 markere en før og etter i mobilverdenen.

For å være mer spesifikk, forteller vi deg at en slik undersøkelse ble utført på til sammen 16 000 brukere. I denne ble de først spurt om smarttelefonene de brukte i dag.

Omtrent halvparten av brukerne svarte at de hadde en Android-telefon, og bare 30% hevdet å eie en iPhone. Så hvorfor gjør Iphone 6 Kan det markere en før og etter, hvis Android-plattformen foreløpig selger mye mer? Svaret er veldig enkelt.

91% av nåværende iPhone-eiere bekreftet at deres nye terminal ville være igjen manzana, mens de “trofaste” til Android var 76%.

I tillegg sa 24% av de undersøkte brukerne som for tiden har en Android-terminal at de vil bytte plattformer, og av disse 24% uttalte 18% at de kom til å kjøpe den nye iPhone 6.

Så hvis denne “trenden” fortsetter i flere år hos amerikanske brukere, kan det sies at Apple “vil utkonkurrere” Android hvis vi snakker om markedsandeler.

En veldig interessant rapport, men heller ikke veldig pålitelig, ettersom forbrukersmak kan variere veldig over tid. For øyeblikket må vi vente til avgang av det nye Iphone 6 å vite fullstendig sikkerhet om suksessen til den nye terminalen manzana.

Nå, og som de aller fleste gangene vi pleier å gjøre i denne typen artikler, vil vi gjerne vite førstehånds hva leserne våre synes om det.

Vil iPhone-salget virkelig overstige den store markedsandelen som Android for øyeblikket har?. Har du planer om å få den neste Iphone 6?.