IPhone 6-lanseringen kan bli forsinket

Apple kan bli tvunget til utsett lanseringen av neste iPhone 6. Selskapets leverandører med ansvar for komponentene har opplevd vanskeligheter.

Spesifikk, skjermprodusenter har ikke nok av disse klare for fremtiden iPhone 6. Dette kan bety at Apple forsinker utgivelsesdatoen for iPhone 6 eller at den selger et begrenset antall telefoner med det første.

Ifølge interne kilder fra produsentene måtte tilsynelatende lyset som hjelper med å belyse skjermen, sjekkes for mulige problemer. Det har antatt stopp montering gjennom sommeren. I tillegg ba Apple om å redusere antall lag på iPhone 6 for å oppnå en mye tynnere enhet.

Leverandører har opplevd problemer som vi ser, og produksjonen av skjermer for iPhone 6-telefoner er ikke i den hastigheten den skal være.

Opprinnelig ble lanseringen av iPhone 6 med en 5,5-tommers skjerm forsinket, mens nå er den mindre med en 4,7-tommers skjerm forsinket. Vi vet ikke om det endelig vil være en forsinkelse eller vil komme på markedet med en noe mer begrenset antall enheter. Apple skulle tilsynelatende ha lagt en stor ordre på å se antall smarttelefoner den håper å selge.

Vi må vente til 9. september, datoen da presentasjonen av iPhone 6 forventes, for å bekrefte datoen for utgivelsen av enheten til markedet, samt om problemene vil påvirke de første solgte enhetene.

Via: Reuters