Planeta Red

iPhone 6, lekkasjer fra Apple selv viser oss utseendet og den virkelige størrelsen

iPhone 6, lekkasjer fra Apple selv viser oss utseendet og den virkelige størrelseniPhone 6, lekkasjer fra Apple selv viser oss utseendet og den virkelige størrelsen

Lekkasjene om den nye Apple-terminalen som skulle nå oss i løpet av den siste delen av året er mer og mer hyppige. De samme lekkasjene som dag og dag vises også i nettverket gir oss ideer som er nærmere virkeligheten om hvordan Iphone 6.

Lekkasjene som kommer til oss i dag, levert av UkranianiPhone, viser oss de virkelige dimensjonene og utseendet (uten teksturering) som det nye vil ha Iphone 6. Tilsynelatende kommer de lekket videresendingene fra Apple selv og er beregnet på at tilbehørsprodusenter skal ha all nødvendig informasjon om det nye Iphone 6 slik at de begynner å designe og produsere tilbehøret slik at dagen den nye skal selges Iphone 6 Disse vil være tilgjengelige så snart som mulig.

iPhone 6, lekkasjer fra Apple selv viser oss utseendet og den virkelige størrelseniPhone 6, lekkasjer fra Apple selv viser oss utseendet og den virkelige størrelsen

Hvis vi ser på informasjonen som er filtrert i gjengivelsen, kan vi se hvordan størrelsen på Iphone 6 det vil være av 138 x 67 x 6 mm som plasserer den i samme rekkevidde som andre konkurrenter som Samsung Galaxy S5 eller Sony Xperia Z2. Det, ja, den eneste dimensjonen som Iphone 6 Resten av de nåværende konkurrentene vil være i tykkelsen på det, noe Apple har vant oss til.

Bortsett fra dimensjonene til iPhone 6 i de lekkede bildene, kan vi også se nok detaljer om designet til det nye Iphone 6 og det ser ut til at de buede linjene er bekreftet. Hva synes du om disse dimensjonene? Og hva lite kan vi se av designet? Tror du Apple har gått glipp av disse gjengivelsene?