iPhone 6 med 5,7-tommers skjerm, nytt bilde

Det er mye håp fra “fanboys” for å vite hvilke nye aspekter den neste Apple-terminalen vil overraske oss. Det er allerede mange brukere som sier at de vil se en større størrelse på skjermen til det nye Iphone 6, og i dag bringer vi deg et nytt konsept av terminalen som sporter utrolig 5,7-tommers panel i stil med Samsung Galaxy Note. Som vi alltid forteller deg, er dette bare en av de tusenvis av designkonsepter som allerede er publisert på nettet, og som kan lide alle slags variasjoner med hensyn til den endelige utformingen av terminalen. Vi viser deg nedenfor.

iPhone 6 med 5,7-tommers skjerm, nytt bilde

Sikkert for mange av dere virker dette allerede til og med “kjedelig”, og det er at hver dag publiseres nye designkonsepter relatert til denne iPhone 6. På denne nye anledningen, som vi allerede har fortalt deg, viser det en iPhone utstyrt med en 5,7-tommers skjerm.

For å være mer spesifikk med informasjonen, er det verdt å si at dette “nye verket” er laget av Dani Yako, en forfatter som har laget mer enn ett designkonsept for alle typer terminaler.

Denne nye iPhone 6 kommer utstyrt som den ikke kunne være noe annet med den nyeste versjonen av iOS 8, noe som gir det større flyt og større stabilitet enn tidligere versjoner av operativsystemet for Apple mobile enheter.

Som om ikke alt dette var nok, skjermen på dette iPhone 6 er i stand til å vise 2K-oppløsning Og alt dette under en tykkelse på bare 7,2 mm og en totalvekt på 130 gram.

Senket terminalens hette rommer også en ny og forbedret Apple A-8-prosessor med 64-bits arkitektur og som er i stand til å jobbe med en klokkefrekvens på 2,5 GHz. Til alt dette må vi også legge til totalt 4 GB RAM og totalt 128 GB dedikert til intern lagring.

På baksiden av iPhone 6 befinner vi oss også foran et kamera på 22 megapiksler med LED-blits og digital bildestabilisator.

Og du,Hva forventer du av neste iPhone 6?