iPhone 6 med 6-tommers skjerm

Iphone 6

Ved neste ukes Apple-arrangement håper vi å møte nye iPhone 5S og 5C, og en av faktorene som interesserer mange mennesker er skjermstørrelsen på disse to nye Apple-enhetene. Selv om noen kunder av det kaliforniske merket ønsker å se en større skjerm på en iPhone, ser det ikke ut til at dette vil skje med iPhone 5S. Nå ser det imidlertid ut til at det er mer enn en viss mulighet for at den neste iPhone-modellen, Iphone 6, har en skjerm opp til 6 tommer.

Husk at den nåværende iPhone 5 har en 4-tommers skjerm, men i noen tid har det vært spekulasjoner med en nettbrett-iPhone. Selv om dette for en tid tilbake ville ha virket veldig usannsynlig, har de siste månedene lekkasjer og rapporter økt at Apple ville tenke på en terminal med en mye større skjerm.

De siste dagene har det vært snakk om en iPhone med en større skjerm, og spesielt i et marked der konkurransen ikke slutter å vokse skjermene på enhetene sine, for eksempel den nylig annonserte Samsung Galaxy Note 3, som har økt til 5 , 7 tommer.

Selv om noen iPhone-brukere foretrekker å ha det nåværende iPhone-formatet, er det tydelig at mange forbrukere ville være fornøyd hvis Apple introduserte en iPhone-modell med en skjerm som er større enn den nåværende 4-tommers tilstedeværende i iPhone 5. Nå er denne ideen Det er blitt hevet en gang til i en WSJ-rapport som indikerer at Apple vurderer at neste generasjon av iPhone, som vil bli presentert i 2014, har en større skjerm, og det ser ut til at den for tiden tester med enheter opp til 6 tommer. .

Rapporten sier at Apple tester med skjermer fra 4,8 tommer til 6 tommer. Disse samme kildene indikerer at Apple nå er mer mottakelig for ideen om å ha en større iPhone som nærmer seg konseptet Phablet. Nå a Iphone 6 Med en 6-tommers skjerm er det absolutt mer sannsynlig enn for noen måneder eller år siden. Imidlertid antyder komponentleverandørene at det etter testene som ble utført av Apple nylig, det ser ut til at de er mer interessert i en 4,8-tommers skjerm.

Det er også rykter rundt iPad, og det er mulig at Apple vurderer en iPad med en 13-tommers skjerm. Vi ser at Apple er i ferd med å endre skjermstørrelser på alle enhetene sine, og tilpasse seg mer til et marked som ser ut til å følge trenden med å øke størrelsen på skjermene. For noen måneder siden ville dette være nesten umulig siden Apple er et av selskapene som er mest motvillige til å endre sine opprinnelige ideer. Imidlertid er vi mindre enn en uke unna å bli presentert for to forskjellige modeller av iPhones, noe som også virket umulig for en stund siden, siden det så ut til at iPhone alltid ville være en unik modell for de fra Cupertino.

Får vi se en iPhone Phablet i 2014? Det er spørsmålet, alt tyder på at Apples størrelser endrer seg