iPhone 6 med projeksjonsfunksjon

IPhone 6 vises med en interessant videoprojeksjonsfunksjon. Og det er at vi hittil har visualisert et stort antall gjengivelser og konsepter, men ingen som den vi ønsker å vise deg i dag. I denne nye videoen er Apple-terminalen i stand til å projisere alt innhold på alle typer overflater. Interessant, ikke sant? Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 med projeksjonsfunksjon

iPhone 6 med projektorfunksjon

Som vi nettopp har fortalt deg, dette er utvilsomt et av de mest overraskende aspektene som vi hittil har kunnet visualisere. I denne anledning iPhone 6 har en slags projektor som er i stand til å vise oss alt innholdet terminal på alle typer overflater.

I tilfelle alt dette vet lite for deg, er dette også i stand til å vise oss et praktisk og behagelig tastatur i mest Apple-stil på en virtuell måte. Dette er rett og slett fantastisk. Dette nye terminalkonseptet kan defineres som en slags minidatamaskin som vi kan ta hvor som helst og distribuere når det passer oss.

Kan du forestille deg å vise all sjarmen til denne iPhone 6 uansett hvor du er? Uten å gjøre munnen din større, overlater vi deg her med videoen slik at du kan se den med egne øyne.

For å være ærlig er dette designet ganske bra, selv om det ganske sannsynlig er at dette til slutt ikke vil vise seg å være ekte. Men hei, i enhetenes verden er alt mulig, og de sier at håp er det siste tapt.

Som det er vanlig i denne artikkeltypen, er vi nå glade for å høre første gang meningene fra leserne våre i denne forbindelse.

¿Hva synes du om dette nye konseptet med projeksjonsfunksjon for neste iPhone 6?