iPhone 6, mer skjerm og uten Hjem-knapp

For mindre enn ett år siden presenterte Apple sin nyeste smarttelefon, the Iphone 5. Det virker som for ikke så lenge siden, men de få månedene som har gått siden den gang i teknologiens verden er lenge. Faktisk siden Apple introduserte Iphone 5 Utallige konkurrenter til Apple-smarttelefonen har dukket opp på markedet, noe som gjør det stadig vanskeligere for dem å være referansesmartphone i verden av mobiltelefoni.

Mulig design av den nye iPhone 6

Som et eksempel på dette sier vi at HTC presenterte i februar HTC One med utførelser som ikke har noe å misunne for dem som Apple har gitt til enhetene sine, og som i tekniske spesifikasjoner overstiger Iphone 5 og det gir også et pluss av innovasjon ved å ha et kamera som i dag ingen andre smarttelefoner har. Ultrapixelene, som også ser ut til å fungere veldig bra.

På den annen side har vi det som vil være dens maksimale konkurrent når det gjelder antall solgte terminaler og som ble presentert for bare 2 uker siden. Samsung Galaxy SIV, som med sine spektakulære tekniske spesifikasjoner etterlater enhver konkurrent blek og mer hvis dette er som Iphone 5, som ble presentert for noen måneder siden.

Derfor er det ikke overraskende at Apple projiserte en idé om nervøsitet nedfelt i en serie uttalelser fra sine ledere i dagene før presentasjonen av Samsung Galaxy SIV, og angrep Android og enhver terminal eller selskap relatert til operativsystemet til Google. Spesielt når fra mange spesialiserte sektorer i verden av teknologi begynte å snakke om foreldelsen som noen måneder etter presentasjonen overførte Iphone 5.

Siden den dagen har det praktisk talt ikke vært noen dag uten rykter om den nye iPhone, som forresten ikke er enige om om det vil være Iphone 5s eller Iphone 6. I dag sender vi ut to nye rykter.

Den første iPhone uten fysisk knapp

Den første, og vi tror at de mest omtalte ryktene som dukker opp for internettverdenen om den nye Apple-terminalen, er at knappen som Apple inkluderte foran på den originale iPhone-en i 2007 vil forsvinne slik vi kjenner den i dag. Den knappen hadde filosofien om å hjelpe en bruker som på den tiden ikke var for kjent med berøringsskjermer, hvis han til enhver tid følte seg tapt av grensesnittet til en smarttelefon som også var mye mer komplisert, på grunn av antall alternativer, enn av tradisjonelle mobiler.

Mange modeller av Apple har gått siden da, men det nordamerikanske selskapet har alltid valgt denne nyttige knappen foran på alle enhetene. Det er nå med avgangen til den nye iPhone når det ser ut til at den vil forsvinne. Det som ennå ikke er klart, er om den nye enheten forsvinner helt eller blir en berøringsknapp.

Husk at Apple har inngitt patent på å utforme en enhet med en buet skjerm og uten fysisk knapp siden sidene dekket med den buede skjermen ville være taktile. Herfra og til tross for dette patentet, ser det ut til at den nye Apple-enheten ikke vil satse på denne siste patenten, selv om det i fremtiden kan være misnøye med at Apple utnytter nevnte patent, men vi ser det ikke i løpet av noen måneder.

Den nye iPhone-en vil ha en større skjerm

En ting som nesten alle er enige om er at Apple vil gi den nye iPhone 6 en større skjerm, noe som er uklart og ikke alle ryktene er enige før størrelsen på skjermen til den nye enheten kommer. Manzana. Det ser ut som det kan gå fra 4,5 tommer til 4,8 tommer.

Uten tvil er dette et av de mest kontroversielle poengene siden Apple har gjentatt praktisk talt siden 2007 at den rette skjermen for en smarttelefon var de 3 tommer som den hadde på alle versjoner av iPhone til den presenterte Iphone 5.

Det vi ikke vet, er om proporsjonene til iPhone 6-skjermen vil være de samme som iPhone 5, eller om det tvert imot vil ha proporsjoner mer likt det Android- eller Windows Phone-konkurransen for øyeblikket gir brukeren.

Det er mindre og mindre å forlate tvil, men for å åpne munnen lar vi deg en video som ser ut til å være laget med en veldig god kvalitet og som ser ut til å være den nye designen til Iphone 6.