iPhone 6 metall og iPhone 5S plast, mulig Apple-strategi

IPhone 6 kan være laget av metall mens Iphone 5s Jeg vil velge plast i sin helhet. Kan dette være en Apple-strategi for å selge flere av begge terminalene? Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 metall og iPhone 5S plast, mulig Apple-strategi

iPhone 6 metall og iPhone 5S plast, mulig Apple-strategi

Vi vet at vi lever i et marked der intelligens og taktikk er nøkkelen, og Apple har råd til å spille perfekt med slike kort for å selge flere enheter av enhetene sine enn noe annet selskap i markedet i dag.

De siste pressemeldingene hevder at Samsung Galaxy S4 allerede har overgått det utrolige tallet på 20 millioner solgte enheter, dette er overraskende med tanke på at smarttelefonen ble solgt i slutten av april, så hva kan Apple gjøre for å palliate med denne suksessen ?.

Det er klart vi holder fast på en brennende spiker, men det er veldig mulig at Apple kunne lansert to smarttelefoner i september i år. Ja, vi har snakket om lavpris-iPhone, plastprodukter og, selvfølgelig, en Iphone 6 som ville lede dette nye spekteret av Apple-smarttelefoner.

Med alt dette ryktes det nå rundt nettet at iPhone 5S kan frigjøres i en plastkasse og til en ganske overkommelig pris, mens iPhone 6 kan komme med en metallfinish og en helt ny design og annerledes enn brukt på tidligere firmatelefoner.

Vi kan ikke stole på muligheten for å se iPhone 5S og iPhone 6 i år, men det som er klart er at Apple har makten til å få dette til, og hvis de gjør det, så kommer dette til å utnytte andre merker som Samsung.

Og du,Hva tenker du om ideen om lansering i samme måned Iphone 5s og iPhone 6?