iPhone 6 mot Sony Xperia Z, sammenligning basert på rykter

Det er lenge siden vi har presentert noen sammenligning av den påståtte iPhone 6 med en hvilken som helst nåværende terminal, så denne gangen har vi syntes det er praktisk å dele med dere alle en liten sammenligning basert på ryktene som hittil er sett mellom neste iPhone 6 og den nåværende Sony Xperia Z. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 mot Sony Xperia Z, sammenligning basert på rykter

iPhone 6 mot Sony Xperia Z, sammenligning basert på rykter

skjerm

Sony Xperia Z har en 5-tommers TFT-skjerm som er i stand til å vise en maksimal oppløsning på 1080 × 1920 piksler. Skjermglasset til denne Sony Xperia Z er veldig, veldig motstandsdyktig mot alle slags støt og / eller riper. På den annen side forventes den kommende Apple iPhone 6 også å være utstyrt med et gigantisk 5-tommers skjerm i retina-type i full størrelse.

iPhone 6 mot Sony Xperia Z, sammenligning basert på rykter

Bygning

Han Sony Xperia Z den har reflekterende glassflater på kroppen og strukturen er laget av glassfiber polyamid som er erstatning for metall i biler. Imidlertid kan den nye iPhone 6, og etter tradisjonen, bli dekket av et anodisert aluminiumskropp som vil gi den et førsteklasses utseende.

Kamera

Det forventes at dette Iphone 6 Det er utstyrt med et bakkamera på 13 megapiksler oppløsningen som også vil bli komplementert med et annet 5-megapikslers oppløsningskamera. Sony Xperia Z har også et bakkamera med 13 megapiksler oppløsning med en Exmor RS-sensor som er supplert med et nytt kamera på 2,2 megapiksler med oppløsning.

Kapasitet og lagring

Sony Xperia Z har totalt 16 GB intern lagring, sammen med muligheten til å utvide dem senere ved å bruke microSD-kort til totalt 64 GB ekstra. Uten tvil er problemene knyttet til mangelen på plass mer enn løst i denne terminalen. På den annen side den nye Iphone 6 Den er utstyrt med totalt 128 GB dedikert til intern lagring, selv om det foreløpig ikke er offisiell informasjon.

iPhone 6 mot Sony Xperia Z, sammenligning basert på rykter

Prosessor og strøm

Han Sony Xperia Z Den har en kraftig Snapdgragon S4 Pro-prosessor i de dypeste fordypningene i interiøret og er i stand til å jobbe med en klokkehastighet på 1,5 GHz. Videre forventes den nye iPhone 6 å bli drevet av en kraftig Apple A7-firkjerneprosessor som kan arbeide med en klokkehastighet på 1,2 GHz.

Etter å ha sagt alt dette,Med hvilke av begge terminalene du bor? ¿Sony Xperia Z eller iPhone 6?