iPhone 6 nærmere en safirskjerm

Det er tydelig at iPhone 5S bare har vært på markedet i løpet av kort tid, men de aller fleste forbrukere har allerede begynt å sette søkelyset på det neste Iphone 6. Nå ser det ut til at den nye terminalen til Cupertino nærmer seg å ha en safirskjerm. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

iPhone 6 nærmere en safirskjerm

iPhone 6 nærmere en safirskjerm

Virkelig ville ikke dette antatt noen form for “innovasjon” siden det må understrekes at den nåværende iPhone 5S allerede har safir i bakkameraet og på hjemmeknappen. Nå, tilsynelatende, kunne bruken av slikt materiale utvides til å okkupere en stor del av skjermen til det nye Iphone 6.

Inkludering av safir på skjermen til Iphone 6 Det har blitt ryktet mye de siste ukene, selv om alle ryktene ble glemt siden det mer og mer virket umulig å tro at den nye Apple-terminalen ville komme utstyrt med safir på panelet.

Nå bekrefter imidlertid de siste nyhetene at de fra Cupertino blir stadig tydeligere, og at safiren på skjermen til den nye Iphone 6 det nærmer seg å være en realitet.

Og er at Apple ville investert totalt 578 000 000 dollar i nevnte prosjekt. Nyheter som ser ut til å tydeliggjøre spekulasjonene som har kretset i lang tid om skjermmaterialet som ble brukt i den nye generasjonen av Apples flaggskipsterminal.

Og til deg,Du vil gjerne se safir på panelet til den nye iPhone 6?