iPhone 6 og det store dilemmaet med større skjermstørrelse

Han Iphone 6 Det kan fortsatt være ganske langt, men dette forhindrer ikke det store antallet rykter og spekulasjoner relatert til enheten. Et stort antall brukere er interessert i å kjenne til aspektene ved den nye Apple-terminalen, og til dags dato har vi vært vitne til et utallig antall designkonsepter. Men hvis det er noe som har blitt snakket mye om, er det skjermstørrelsen til denne. Nå gir nye rapporter denne iPhone 6 flere stemmesedler for å utstyre med et panel på minst 5 tommer.

iPhone 6 og det store dilemmaet med større skjermstørrelse

iPhone 6 og det store dilemmaet med større skjermstørrelse

Som vi allerede har fortalt deg, har det i de siste månedene vært mye spekulasjoner om skjermstørrelse som Iphone 6. De aller fleste ryktene peker på en skjerm på nesten 5 centimeter minst for den neste terminalen til eplet.

Selvfølgelig kan dette føre til et stort problem blant brukerne som foretrakk den “standard” størrelsen på 4 tommer på iPhone-en.

Og det er at det i mars måned ble publisert rundt hele nettverket, at iPhone 6 ville komme utstyrt med en gigantisk 5-tommers skjerm og at dette ville være en netthinnetype.

Senere, i april måned, bekreftet den prestisjetunge analytikeren Jefferies Peter også at vi ville se en enorm endring i størrelsen på panelet til dette Iphone 6.

Nå er sjansene for den nye terminalen manzana ha en større skjermforstørrelse med kommentarer fra den populære analytikeren Glen Yeung fra Citi Research.

Dette bekrefter at vi ikke vil se den neste iPhone 6 før første kvartal neste år 2014, og at denne vil ha en 4,8-tommers skjerm.

Og leserne våre,Hvilken skjermstørrelse vil du se på den nye iPhone 6??