iPhone 6 og Galaxy S5 uten buet skjerm: den er veldig dyr og det er ingen etterspørsel

Det ser ut til at stengt for Julen går ikke med ryktene og lekkasjene om nye generasjoner av mobilterminaler fra store produsenter. I dette tilfellet forteller vi deg at faktisk om hva som blir den nye iPhone og den nye Galaxy, det vil si iPhone 6 og Galaxy S5, har det blitt utgitt en nyhet, som til tross for at den er veldig rask og ikke bekreftet, ville ha sin logikk.

Informasjonen er publisert av Korea Herald, og i lenken kan du få tilgang til den. Det de bekrefter i avisen er at begge iPhone 6, som Galaxy S5, vil bli utgitt uten en buet skjerm. Og hva ville være grunnen til at begge selskaper bestemte seg for å unngå det som regnes som den største innovasjonen for øyeblikket?

I følge den koreanske publikasjonen ville både Samsung og Apple vurdert ganske like grunner. På den ene siden har Samsung, som allerede har spilt med buede skjermer, ikke sett så mye god respons fra markedet, og dets Samsung Galaxy Round Det har bare solgt 50 000 enheter i Sør-Korea siden lanseringen. Dermed er det praktisk talt umulig å si at etterspørselen i markedet er høy. Kostnadene for skjermene vil ikke kompensere deg på Galaxy S5.

For sin del vil Apple gi fra seg den buede skjermen i en fremtidig iPhone 6 av samme grunn til lave kostnader, og også på grunn av det faktum at dette merket er veldig opptatt av å skaffe komponenter til svært lave kostnader. Og for nå, i de kinesiske fabrikkene, ville de ikke kunne gjøre det med buede skjermer. Glemte vi a iPhone 6 og en Galaxy S5 med kurver? Det virker …