iPhone 6 og iOS 8, spesifikasjoner og mulig design

Iphone 6

Når de to store og antagonistiske mobiltelefonselskapene har markedsført flaggskipene sine med Samsung Galaxy S4 og iPhone 5S, kan vi nå bare spekulere og være opp til forventningene om hva som vil vises i nettverket om sine neste terminaler for neste år. I morges har vi allerede fortalt deg noen detaljer om et nytt konsept for Samsung Galaxy S5 både i spesifikasjoner og design. Nå er det Apple sin tur.

Når iOS 7 Det ble offentliggjort onsdag at mange brukere hadde problemer med nedlastingen, mange hadde problemer med å få den nye oppdateringen på iPhone 5, og vi har allerede fortalt deg at vi vil fortelle deg at med litt tilstedeværelse ville du ha det nye operativsystemet i iPhone. Det som er klart er at Apple allerede har de beste terminalene på markedet for neste år, og det er på tide å begynne å lure på hva som forventes av iOS 8 og hva som vil hete Iphone 6.

iOS 7 er helt nytt, med mange nye funksjoner, inkludert et fullstendig fornyet brukergrensesnitt, Control Center er et nytt tillegg til operativsystemet, så vi ikke forventer iOS 8 antar en stor revolusjon utover å inkludere forbedringer i den virkelige revolusjonen, det er det som har ført til utseendet til iOS 7.

Det som virker klart er at Iphone 6 Du må komme vekk fra iPhone 5 og iPhone 5S når det kommer til design. Det første trinnet de har tatt med iPhone 5S og iPhone 5C der de har tatt med nye farger, er ikke dårlig, men for å være ærlig vil dette ikke være nok til å fortsette å innovere på samme nivå som konkurrentene gjør.

Så for ham Iphone 6 En helt ny design er nødvendig som den som er vist i dette nye konseptet som vi bringer deg i dag. Et konsept som følger linjene til Mac-produkter, for eksempel MacBook Pro eller MacBook Air, da dette konseptet er et sikkert spill og en endring som, selv om det ikke vil være for radikalt, vil bringe frisk luft til Apple iPhone.

Mange analytikere, som i tilfelle av TechCrunch, mener at fingeravtrykkgjenkjenning er en ny, ny funksjon som har dukket opp på iPhone 5S, men at de mener er totalt å bruke og at det er mulig at den ikke vil vises i fremtiden. Iphone 6.