iPhone 6 og iPhone 5C med større skjerm for 2014

Lanseringen av iPhone 5 brakte en betydelig økning i størrelsen på skjermen, et aspekt som mange brukere har ventet på i mange år. Imidlertid visste mange forbrukere dette lite og håper fremdeles å se en terminal med mye større skjerm for neste 2014. Nå ryktes det at Apple planlegger lanseringene av en Iphone 6 og en ny Iphone 5c med større skjermstørrelse for neste år. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vil være den samme som iPhone 5C, men med en større skjerm

iPhone 6 vil være den samme som iPhone 5C, men med en større skjerm

Og vi har vært vitne til alle slags rykter og spekulasjoner i lang tid som bekrefter at Apple jobber med en ny Iphone 6 som kommer utstyrt med en større skjerm. Nå sier et nytt rykte fra en kilde nær Apple at de lanserer i løpet av neste 2014 en ny terminal som kommer utstyrt med en 4,9-tommers skjerm.

Den samme kilden opplyser også at de fra Cupertino kunne lansere samme år en ny versjon av iPhone 5C som også ville være utstyrt med en større skjerm som ville variere mellom 4,5 og 5 tommer.

Som vi allerede har sagt før, da selskapet lanserte sin Iphone 5, overrasket oss alle med en betydelig økning i størrelse på skjermen til dette, selv om dette beløpet ikke var nok for mange brukere som ønsker en større skjerm ennå.

Og det er at i enheter i markedet som Samsung Galaxy Note 3 eller HTC One Max, er det mest normalt at brukere ønsker å ha terminaler med en noe større skjerm.

Men hva med deg?Hvilken skjermstørrelse vil du se i den nye Iphone 5c og iPhone 6?