iPhone 6 og iPhone 5S kommer ikke før i september

IPhone 6 og iPhone 5S kommer til syne igjen i dag. Og er at de to nye Apple-terminalene øker utrolig mye rundt hele nettverket før de til og med er blitt offisielt kunngjort. I denne anledningen ønsker vi å snakke med deg igjen om dine mulige presentasjonsdatoer. Og ifølge de siste rapportene skulle Apple-terminalene ankomme tidligst i september i år.

iPhone 6 og iPhone 5S skulle ikke ankomme før i september

iPhone 6 og iPhone 5S skulle ankomme tidligst i september

Det er fortsatt mange tvil også med navnene på disse. Fra begynnelsen ble det uttalt at iPhone 5S, som ble klassifisert som en utvidelse av den nåværende iPhone 5, først ville bli presentert i samfunnet, og deretter vil den nye iPhone 6 bli presentert, noe som ville gjort så godt inn i 2014.

Senere har det også blitt spekulert i at begge enhetene er like, og det Apple denne gangen ville ikke kaste bort tid på å produsere en “utvidelse” snarere vil den heller hoppe direkte inn i en ny generasjon av terminalen.

Som vi allerede har nevnt her i tidligere innlegg, har det også blitt spekulert i at iPhone 5S kunne komme neste juni, men nå bekrefter den prestisjetunge analytikeren Jefferies Peter Misek at denne nye iPhone skulle komme tidligst i september, og dermed bryte alle spekulasjonene lekket til dags dato.

Det samme skjer når det gjelder iPhone 6. Og er det at i tilfelle at de av eplet direkte tok ut en ny generasjon av terminalen deres, ville dette ikke bli sett før i september måned, tidligst.

Herfra vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter som har et slags forhold til disse iPhone 6 og iPhone 5S.