iPhone 6 og iPhone 6 Plus, tilgjengelig på Phone House

Det ser ut til at vi ikke snakker om noe annet enn Iphone 6, men det er umulig å endre emne siden det til og med er i suppen. Ikke bare fortalte vi deg om posten i reservasjoner som denne terminalen har opplevd, men til og med køer fra Apple Store ble auksjonert for å få en. I det minste vil vi i denne artikkelen vite at snart vi vil ha den tilgjengelig i Telefonhus.

Vi er bare 6 dager unna å glede oss over iPhone 6 i Spania. Ikke bare vil vi ha det tilgjengelig med typiske operatører som Orange, Vodafone eller Movistar, men Phone House vil også bli med på denne trenden med lanseringen 26. september. For øyeblikket kan vi reservere det både på selve nettstedet og i den fysiske butikken.

Hvis vi går inn på nettet, vil vi finne et felt som sier “Prioriteringsbooking “, selv om vi ikke vet om når terminalen har blitt reservert, vil vi ha den tilgjengelig for dagen 26, eller vi må vente, siden de på tidspunktet for kjøpet gir de spesifiserer at “Forsendelser vil bli foretatt fra 26. september”.

Priser iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Det ser ut til at vi med Phone House kan oppnå det helt gratis og holde prisene på Apple Store.

  1. iPhone 6 4.7 ” : 699, 799 og 899 € (16, 64 og 128 GB)
  2. iPhone 6 Plus : € 799, 899 og € 999 (16, 64, 128 GB)

Rabatt for levering av mobilen

Vi kan også få en rabatt på opptil 270 euro for leverer vår iPhone 5S, opptil 160 euro for en Galaxy S4 eller 315 euro for en Galaxy S5. Alt dette med Remóvil-programmet.

Tilgjengelig i mellomrom grå, gull og sølv. Planlegger du å få en?

Reserver din iPhone 6 i Phone House