iPhone 6 og iPhone Mini, nye designideer

iPhone 6 og iPhone Mini vises i to nye designkonsepter. Og er det at neste måned, hvis ingenting skjer, bør vi være vitne til den nye versjonen av operativsystemet for Apple-mobile enheter, selv om det ikke ville være før noen måneder senere da vi kunne se en ny terminal av selskapet, som forventes å være iPhone 5S. Men i dag ønsker vi å vise deg to nye konsepter som representerer det som kan være den neste iPhone 6 og iPhone Mini.

iPhone 6 og iPhone Mini, nye design

iPhone 6 og iPhone Mini vises i to nye designideer

Som det er vanlig for alle enheter på blokken, har de allerede et stort antall mulige design og skisser laget av de mest entusiastiske, før disse offisielt er kunngjort. I dag ønsker en annen designer å vise oss fra sitt synspunkt hvordan den nye iPhone 6 og iPhone Mini ville se ut.

Som du kan se på bildene som allerede ble vist i begynnelsen av oppføringen, fortsetter disse to nye konseptene å opprettholde nesten den samme essensen som de tidligere modellene av selskapet. Ved denne anledningen er kantene redusert til den minste, og forlater skjermen i sin helhet, gir denne måten en mindre størrelse til iPhone 6 og iPhone Mini.

Når det gjelder distribusjonen av tastaturet, ser det ut til å være nesten intakt. Vi er foran tastene til volumkontrollen på siden og låse- og strømknappen på terminalen som ligger på toppen av den.

I sin fremre del er høyttaleren også plassert, ledsaget av frontkameraet for videosamtaler.

Lite mer å si om dette nye aspektet. Et etterlengtet design og at små endringer fra tidligere modeller.

Hva synes du om denne iPhone 6 og iPhone Mini?.