iPhone 6 og safirskjermer, ny informasjon fra Foxconn

iPhone 6 og safirskjermer, ny informasjon fra Foxconn

Vi har snakket i noen uker om muligheten som Apple inkluderer i det nye Iphone 6 som skal presenteres i løpet av 2014, skjermene med safir krystall. Denne typen krystall er ofte brukt i high-end urmakeri som Rolex, Omega eller Patek Philippe. Tanken med Apple, inkludert denne typen glass, er å ruste opp Iphone 6 av ekstrem hardhet i glasset som dekker skjermen din siden safir er det nest hardeste mineralet etter diamant på mohs-skalaen som brukes til å kalibrere hardheten.

Det er en ting å huske på, den safir krystall brukt i high-end urmakeri er IKKE safir i seg selv. Ikke engang safiren pleide å lage safir krystall Det er naturlig safir, men syntetisk safir. Et annet aspekt å huske på er at hardhet ikke har noe med skjørheten til et materiale å gjøre. Han safir krystall Den er veldig hard og har stor ripemotstand, men senere viser den en sprøhetsindeks veldig lik ethvert annet glass. Derfor at Iphone 6 ha en safir krystall Det betyr ikke at i tilfelle fall ikke glasset vil gå i stykker som i noen annen mobil. Ja, det er sant at det vil gi en større motstand mot riper enn noen annen skjerm, uansett hvor mye Corning-behandling som brukes, det være seg Gorilla Glass 2,3 eller 4 …

Når avklart hva som er safir krystall, vi går med ryktene som kommer til oss fra selve fabrikken Foxconn i Kina, en vanlig produsent av Apple iPhone. Tilsynelatende har Apple allerede bestemt seg for at neste Iphone 6 vil inneholde denne typen glass på skjermen og beviset på at den er i henhold til Foxconn De første 100 prototypene av Iphone 6 i plantene sine, og de bruker safirkrystall til sine skjermer. En annen indikasjon som ser ut til å bekrefte denne avslutningen på informasjonen, er at Apples egen administrerende direktør, Tim Cook, har bekreftet i et intervju med ABC at de har investert flere millioner dollar i utviklingen av dette materialet for belegg av skjermen på skjermen. Iphone 6.

Det må tas i betraktning at den vanlige bruken av safir krystall For øyeblikket er det, som vi tidligere har sagt, stor urmakeri og at overflaten på glasset som brukes i denne industrien er noen få kvadratcentimeter, men på en mobil vil overflaten på det brukte glasset imidlertid være betydelig større, og derfor må vi vente på se hvordan det oppfører seg.