iPhone 6 og skjermstørrelse

iPhone 6 og kontroversen om skjermstørrelse

Et av hovedtemaene når vi snakker om Iphone 6 er størrelsen på skjermen og mange Apple-fans ber Apple om å øke skjermstørrelsen på sine kommende utgivelser for 2014 som Iphone 6.

Apple er veldig flinke til å markedsføre smarttelefonene sine og i 2012 lanserte de iPhone 5 med en litt større skjerm enn tidligere modeller, men størrelsen på størrelsen ga blandede reaksjoner. Ja, rivalene Sony, HTC og Samsung har lansert telefoner med store skjermer. Apple refererte imidlertid gjentatte ganger til at kundene ikke ønsker en stor skjerm som Galaxy S4 eller Note 3.

Så hva vil være den perfekte skjermstørrelsen Iphone 6? Det har vært mange rykter om at Apple planlegger to nye størrelser på Iphone 6 for neste år, fra 4,8 til 6 tommer. Vi personlig mener at Apple bør begrense størrelsen til 4,5 tommer og ikke mer. Fortsatt har det til og med vært lekkasjer som nevner størrelser på 5,7 og 6,2, men dette vil aldri skje da det ville være for nær en størrelse som iPad mini.

Ingen vet hva skjermstørrelsen på Iphone 6Men mange lesere på forumene og til og med våre egne lesere har understreket at Apple bør begrense skjermstørrelsen.

Derfor finner vi to strømmer blant potensielle kunder til Iphone 6På den ene siden vil de som gjerne vil se en iPhone med en skjerm på mer enn 5 tommer og en annen med strøm som ikke ville gjøre den minste nåde for å finne en Iphone 6 over 4,5 tommer. Det eneste som viser er at ideen til Apple som med en enkelt terminal dekker markedet er ganske feil, i alle fall i disse tider. Faktisk har dette allerede endret seg med presentasjonen av to terminaler som iPhone 5S og iPhone 5C. Selv om sistnevnte avviker i interne egenskaper og ikke på skjermen, er det tydelig at den neste differensieringen som vil gjøre at iPhone-serien vokser, vil være størrelsen på skjermen i tillegg til de interne egenskapene til terminalene. Og er at Apple ikke kan gå imot det markedet ber om.

Hva tror du, vi vil se to forskjellige størrelser for iPhone 6?