iPhone 6 pirrer hodet i en ny design

iPhone 6 holder hodet i en helt annen design som vi har sett til nå. Og det er at det er flere og flere rykter og spekulasjoner knyttet til neste Apple-terminal. Ønsket om å kjenne de endelige sidene ved terminalen får mer og mer styrke blant hovedforbrukerne. Her viser vi deg en annen av hva som kan være den endelige utformingen av den nye Apple-terminalen.

iPhone 6 viser oss kurvene i et nytt designkonsept

iPhone 6 viser oss kurvene i en ny design

Designet som vi ønsker å vise deg i dag, kommer fra Fishbertus, en vanlig bruker av Deviantart. For å være ærlig, er dette nye designet noe av det mest virkelige det har virket oss til dags dato, siden alt det viser oss kunne produseres uten ulemper.

Som du ser på bildet, dette nye Iphone 6 øker størrelsen på skjermen til 4,5 tommer. Dette er, som allerede åpenbart, i stand til å vise oss en utrolig FullHD-oppløsning.

Når det gjelder dens egenskaper, står vi foran et bakkamera som når oppløsning på 13 megapiksler og ledsages av en kraftig LED-blits. I tillegg gir dette oss også muligheten til å lage videoopptak i 1080p kvalitet.

I de innerste fordypningene på denne iPhone 6 ligger en kraftig åttekjerneprosessor som også er komplementert med totalt 2 GB RAM.

Når det gjelder intern lagring, vil dette bli tilbudt i 64 og 128 GB versjoner uten mulighet til å utvides senere, som vanlig …

Et annet aspekt som slår oss mest med dette nye konseptet med terminalen til manzana er dens ørsmå kanter. Dette er praktisk talt fullskjerm.

Og til deg,Hva synes du om dette fornyede iPhone 6-konseptet?