iPhone 6 skulle endelig komme med en 5-tommers skjerm

Han Iphone 6 Det er allerede et vanlig diskusjonsemne, og vi ser mye lekkasjer, rykter og spekulasjoner knyttet direkte til den nye Apple-terminalen. Nyere rapporter antydet muligheten for en 6-tommers skjerm, men nå ser det ut til at iPhone 6 vil ha en 5-tommers skjerm som kommer utstyrt med den samme berøringsteknologien som brukes i dag. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 skulle endelig komme med en 5-tommers skjerm

iPhone 6 skulle endelig komme med en 5-tommers skjerm

Med mindre du har bodd under en stein, er det veldig, veldig sannsynlig at du har hørt om Apple-arrangementet som finner sted i dag, hvor vi håper å se de neste iPhones og den nye versjonen av iOS 7. Iphone 6 Det er ikke forventet før neste år, men til tross for det er det fortsatt stor interesse for enheten.

For noen dager siden informerte vi deg om en rapport om at Apple testet iPhones med et stort utvalg av skjermstørrelser. Tilsynelatende varierer disse fra 4,8 tommer til totalt 6 tommer. Han forteller oss også om kildene som sier at Apple nå er mer åpen for ideen om en phablet-formet iPhone.

Imidlertid ser ideen om en 6-tommers iPhone 6 nå ut til å ha blitt sparket av en respektert analytiker, nærmere bestemt Ming-Chi Kuo fra KGI Securities. Kuo er en ekstremt pålitelig kilde til Apples kommende planer, og i en merknad til klientene sa han at selv om iPhone 6 vil ha en større skjerm enn den nåværende iPhone, vil den ikke være stor nok til å komme opp med. 6 tommer i størrelse.

I stedet påpekte Kuo at Iphone 6 Den vil ha en skjermstørrelse som vil være mellom 4,5 og 5 tommer. Et annet stykke av den avslørte informasjonen er at den nye iPhone-en som ble utgitt i 2014, vil ha den samme berøringsteknologien som brukes nå. Bruken av denne typen teknologi vil tillate Apple å opprettholde tynnheten til panelene, og derfor en slank formfaktor.

Og du,Hvilken skjermstørrelse forventer du i den nye iPhone 6??