iPhone 6: video lekker fra bakpanelet

Selv om Apple ennå ikke har åpnet munnen, er sannheten at ryktene om Iphone 6 de akkumuleres til tider. I bloggen vår forteller vi deg de siste lekkasjene som kom fra Wall Street, og vi har også samlet noen konsepter av den nye Apple-terminalen. Men i dette tilfellet er det du skal kunne se et antatt ekte bilde.

Og jeg sier antatt fordi vi mange ganger har blitt anstrengt på denne måten forfalskninger som ender opp med å bli nektet med mer avanserte rykter om emnet. Men selv i risikoen for å gjøre feil, i dag ville jeg dele med deg hva som er en video som begynner å gå rundt på nettet. En video som viser oss hva som ville være bakpanel på iPhone 6.

Det er tydelig at videoen ikke viser oss noe for mye detalj, og på grunn av dens lengde og vinkler kan vi ikke skaffe for mye informasjon. Men selvfølgelig, med en tittel som lekkasje av bakpanel på iPhone 6, tingen selger seg selv.

Og nettopp det at det selges alene, og at det tillater skaperen å få berømmelse selv om det slett ikke er sant, er det som får meg til å tenke at dette kanskje er den virkelige iPhone 6. Hvis analytikere ikke tar feil, og første iphone 2014 presenterer de den i juni, den skulle allerede være på fabrikken og innholdet kan være sant. Men hvis de gjør det, og september blir bekreftet som Cupertinos tradisjonelle dato, kan det hende at denne videoen fra iPhone 6-panelet ikke har noen sannhet.

Hvilke av hypotesene velger du?