iPhone 6 vil fullstendig fornye prosessoren

Apple iPhone 6 begynner å vekke rundt hele nettverket med utseendet til nye spekulasjoner, og i dag ønsker vi å snakke om prosessoren din. Tilsynelatende vil den neste terminalen til de som er på blokka utstyres med en helt annen prosessor enn de som ble brukt i tidligere modeller av telefonen.

iPhone 6 ville fullstendig forny prosessoren sin

iPhone 6 ville utstyrt med en fullstendig fornyet prosessor

For øyeblikket peker alt på dette 2013 vil vi være vitne til den nye iPhone 5S, mens iPhone 6 får oss til å vente til neste 2014.

I tillegg, og i en tid nå, har det blitt sagt at Apple har økt sin innsats for å slutte å være avhengig av Samsung for noen av komponentene som brukes i enhetene sine. Nå bekrefter nye nyheter fra Taiwan ovenstående.

I rapporten heter det at Apple planlegger å ansette Taiwan Semiconductor Manufacturing Company prosessorene som de vil bruke på sine neste enheter.

Imidlertid ville iPhone 5S, nærmere sin presentasjon, fremdeles ha en prosessor produsert av Samsung i tarmen.

Rapporten avsluttes med å konstatere at Taiwan Semiconductor Manufacturing Company selv vil være klar til å produsere slike prosessorer for iPhone 6 i andre halvår av 2014. Hvis dette endelig er tilfelle, kunne vi ikke se den nye Apple-terminalen i juni som sa han fra første stund. Vi må tilsynelatende vente til neste høst 2014 for endelig å vite alle aspektene.

Og er det etter sammenstøt mellom Samsung og Apple det er overhode ikke overraskende at eplet ikke vil ha deler av koreaneren på noen av enhetene sine.

Med dette kunne vi nesten bekrefte at TSMC ville seire over Samsung og Intel når det kommer til å produsere nye komponenter for fremtidige enheter til eple-enhetene.

Hva synes du om dette at Samsung slutter å produsere komponenter for den kommende iPhone 6?.