iPhone 6 vil glede seg over videobytte

For øyeblikket er det mye oppmerksomhet rundt Apples nye iPhone 5S som skal offentliggjøres 10. september. Vi ønsker imidlertid også å se frem til nye iterasjoner av populære enheter og vurderer allerede mulige inneslutninger for Iphone 6 . Et nytt perspektiv er løftet i dag med nyheten om en iPhone 6 med en ny funksjon som vil tillate videobytte. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vil glede seg over videobytte

iPhone 6 vil glede seg over videokommutasjon

Noen ganger vil vi se nøye på detaljene i de nye patenter som er sendt inn av Apple, da det kan gi oss noen ledetråder for fremtidige funksjoner som brukes på enhetene deres. En patentsøknad som nå er publisert viser videofangstteknologien som kan bety at Iphone 6 Kunne behandle video fra foran og bak kamera samtidig.

Denne videobyttefunksjonen er gjenstand for en Apple-patentsøknad med tittelen “Automatic Video Stream Selection” som nettopp har blitt utgitt av USPTO i dag. Systemet vil kunne bestemme om videokanalen til kameraet foran eller bak kan brukes. Med potensialet til slik teknologi kan den brukes i videosamtaler, for eksempel FaceTime.

Noen av de nye smarttelefonene har muligheten til å ta video samtidig med enhetens to kameraer, men dette har ikke blitt inkludert i iPhone så langt, så denne nye funksjonen vil sannsynligvis bli inkludert i den nye iPhone 6.

De tekniske aspektene ved denne ideen er ganske sammensatte, så hvis du vil lese mer om denne nye patenten, anbefaler vi deg å klikke på følgende lenke. Det er maskinvarebegrensninger som kan avgjøre hvor snart denne nye teknologien kan brukes, selv om den også er veldig avhengig av den medfølgende programvaren.

Uten tvil peker alle valgurnene på hva som blir det nye Iphone 6 som “slipper” denne nye funksjonen i selskapet. Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om nyheter eller detaljer som har et slags forhold til den neste terminalen til de som er på blokka.

Og til deg,Vil du at disse nye funksjonene skal inkluderes i neste iPhone 6??