iPhone 6 vil ha ansiktsgjenkjenning

Samme år klaget de trofaste fra Apple over at iPhone 5S opprettholdt den samme designen som forgjengerne, selv om Apple-terminalen i denne nye utbetalingen har inkorporert en fantastisk digital fingeravtrykksdetektor. Nå, og i følge et siste patent som nylig lekket på nettet, er det nye Iphone 6 har også en ny funksjon som skiller deg ut fra resten av serien. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

iPhone 6 vil ha ansiktsgjenkjenning

iPhone 6 vil ha ansiktsgjenkjenning

Det nye fingeravtrykksdeteksjonssystemet på iPhone 5S har selvfølgelig vært gjenstand for alle slags kritikk, både på godt og vondt. Med dette ønsker de fra Apple å overraske sine trofaste enda mer i hvert avdrag, og det forventes at det nye iPhone 6 kommer med ansiktsgjenkjenningsfunksjonen “inkludert som standard”.

Denne informasjonen kommer direkte fra en ny patent fra selskapet selv som nylig har blitt lekket rundt i hele nettverket.

Selvfølgelig, dette Iphone 6 med ansiktsgjenkjenning kunne den aldri se lyset, for for øyeblikket er det fortsatt det, et enkelt patent. For øyeblikket er dette all informasjonen som er kjent til dags dato, så vi anbefaler at du ikke tar hensyn til den før den er støttet av noen offisiell støtte.

Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter som har med det å gjøre.

Og til leserne våre,Hva tenker du om inkluderingen av ansiktsgjenkjenningsfunksjonen i neste iPhone 6?