iPhone 6 vil ha en smart skjerm som kan veilede brukeren

Det er flere og flere nyheter og rykter relatert til denne iPhone 6. Brukerne er også mer ivrige etter å vite de endelige sidene ved den nye terminalen. manzana. Vi har allerede delt mange interessante funksjoner om den nye iPhone, men i dag bringer vi deg noe som virkelig har fått oppmerksomheten vår. Og det er at den nye terminalen til de av eplet kan ha et stykke intelligent skjerm som vil veilede brukeren til enhver tid når du utfører noen handlinger. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vil ha en smart skjerm som kan veilede brukeren

iPhone 6 vil ha en smart skjerm som kan veilede brukeren

Den nye Apple-smarttelefonen vil bli utgitt med en større eleganse i designen og med forsikringsfunksjoner som er veldig interessante. Eksperter antyder at etter lanseringen av Iphone 6 Apple vil igjen vende tilbake til sin “innovasjon” og å skille seg ut over enhetene til andre selskaper i det nåværende markedet.

Folk blir “stumme” så å si mens mobiltelefoner blir smartere. Etter å ha sagt alt dette, sies det nå at Apple ville introdusere en “bit” av “smart” skjerm som ville være i stand til å veilede brukeren i alle sine handlinger. Denne nye “delen” av smart skjerm i Iphone 6 Det vil tjene til å guide brukeren i ethvert program eller spill, og viser ham de mest praktiske alternativene avhengig av hver situasjon. Dette høres veldig interessant ut, ikke sant?

For øyeblikket, og som all informasjon som er publisert til dags dato, er dette ikke annet enn bare rykter som godt kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene.

Ikke glem å besøke Planeta Red ofte for å være klar over nyheter eller detaljer relatert til det allerede så populære Iphone 6.