iPhone 6 vil ha muligheten til å måle nærheten av øret

IPhone 6 kan ha en ny funksjon som gjør at den kan oppdage ørhetens nærhet for å handle deretter, for eksempel å redusere eller øke volumet i en samtale. Denne nye funksjonen har blitt sett det siste døgnet i en ny patent som ble lekket på den offisielle amerikanske patentnettstedet, selv om den allerede var innlevert for første gang for fem år siden. Hvis det ikke er noen tvil, er funksjoner som disse Apple må implementere i sin nye terminal for å opprettholde salget i det nåværende travle markedet.

iPhone 6 skulle oppdage ørhetens nærhet

iPhone 6 skulle oppdage ørene våre nærhet

På bildet vi nettopp har vist, har du muligheten til å sette pris på systemet som vil bli brukt i Iphone 6 å oppdage nærheten av øret og dermed handle på forskjellige måter.

For øyeblikket er det ingen offisielle data som bekrefter at en slik funksjon endelig vil bli implementert i den nye terminalen til manzana så vel som det er ukjent om dette blir presentert i år, eller vi må vente til neste 2014.

Det er også kommentert at de fra Apple har bekreftet at dette patentet kun og utelukkende skal brukes på en mobiltelefon og ikke på et nettbrett eller lignende enhet.

Med dette økes sjansene for at iPhone 6 har en slik funksjon kraftig.

Uten tvil er det en funksjon som har fanget oppmerksomheten vår mye, og vi ønsker å vite nye detaljer så snart som mulig.

Herfra vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter som har et slags forhold til en slik sensor.

Og til leserne våre,Hva med ideen om en øresnærhetsdetektor for neste iPhone 6?