iPhone 6 vil koste mer enn 1000 euro

Apple forbereder to modeller av Iphone 6 som vi allerede vet, men til en ukjent pris til nå. Det bitt eplefirmaet advarte om at det ville heve prisene på de neste smarttelefonene, og det ser ut til at det vil være det.

En lekkasje på Twitter sikrer det neste iPhone 6 vil koste mer enn 1000 euro. Spesifikk, den 4,7-tommers modellen ville nå 749 euro samtidig som 5,5 ville utgjøre 949 euro.

I tillegg snakker vi om de grunnleggende modellene. Hvis vi laster opp lagringsplassen til 32 GB snakker vi om 799 euro og hvis vi når 64 GB når vi 899 euro. I den større versjonen blir iPhone priset til 1049 og 1149 euro, i versjonene med mer lagringsplass.

Etter sjokket når vi ser disse prisene fortsetter vi med informasjonen. Nå kjent som iPhone 6 og iPhone 6L de ville ankomme i løpet av neste semester. Den første av dem er ventet i september.

Movistar vil ha enheten i en gratis form akkurat som Apple Store som alltid. Sikkert flere operatører forhandler allerede med Apple prisen iPhone 6 vil bli tilbudt i Spania.

Ublu priser

Hvis disse prisene blir bekreftet, risikerer Apple mye. Uansett, hvis du sjekker disse prisene, er det fordi du vet at du kan gjøre det og vil fortsette å selge, ikke sant?

I alle fall blir iPhone 6 den dyreste smarttelefonen i selskapet, i tillegg til å være en av de dyreste på markedet. Det har langt overgått de store som Sony, HTC, Samsung eller LG i pris. Vi får se hva som skjer.

Via: MAM

Tabla de contenidos