iPhone 6, vil matche skjermstørrelsen til Android

iPhone 6 med 4,8-tommers skjerm

Det har alltid vært en intens debatt blant iPhone-fans og Android for å bestemme hvilken av de to som har den beste enheten eller operativsystemet. Med en Android-versjon som er i ferd med å komme ut som Android 4.4. KitKat og en nylig utgitt versjon av Apple med en dyp redesign begynte vi å snakke om hva som kommer neste år fra Cupertino-selskapet med dets nye Iphone 6.

Mange iPhone-brukere ville dø av å ha en større skjerm på Iphone 6 og alle ryktene antyder at dette også vil skje. Vi har allerede fortalt deg ved mange anledninger at dette med stor sannsynlighet vil skje, og i dag blir flere analytikere med og påpeker at Iphone 6 Den vil ha en skjerm på nesten 5 tommer, i utgangspunktet som en Nexus 5.

Alt dette hører vi fra den større skjermstørrelsen på Iphone 6 Det står i kontrast til reklamekampanjene som ble utført av Apple når den først markedsførte iPhone 5 med en skjermstørrelse på 4 tommer, men med et noe underlig format og hvis største dyder var at den kunne brukes med en hånd i følge Apple. Dette som Apple forsvarte og ser ut til å fortsette å forsvare når de bringer iPhone 5S til markedet med samme skjerm som forgjengeren, noen brukere vil kanskje like den, men mange andre vil ha en Skjerm størrelse større siden det vil gjøre oppgavene som utføres på en smarttelefon enklere. Husk at mange Android-enheter hoppet over 4 tommer på skjermen for minst tre år siden og har økt til over 5 tommer, til poenget med å lage et nytt biprodukt som phablet.

Det ser ut til at Apple i det minste i denne forbindelse har blitt etterlatt konkurrentene. Det er mer enn sannsynlig at for den nye versjonen av Iphone 6 de ønsker å fange opp og utjevne skalaene med sine Android-konkurrenter. Og tror du?