iPhone 6 ville gi noen revolusjonerende funksjoner

Den nye iPhone 6 vil ha spektakulære funksjoner

At det nye Iphone 6 Det vil ikke komme i år er noe som har blitt klart. Du trenger bare å se på ryktene som har vist seg på nettet i flere uker. Det som virker klart, er at det nye Apple-arrangementet som skal finne sted i september, vil presentere det nye Iphone 5s og den nye lavpristerminalen til Cupertino-huset, Iphone 5c.

I disse ukene hvis vi har sett noen interessante rykter som ankomsten av en Iphone 6 for året 2014. Denne nye terminalen som det allerede er snakk om som vi har fortalt deg forrige uke, er ikke noe mer enn Apples foray inn i phablet-verdenen. I alle fall kan dette ryktet være mer en drøm for mange teknologilevere enn et faktum. Andre analytikere mener imidlertid at det bare er et spørsmål om tid før Apple kommer inn i denne verdenen av phablets.

Det som virker klart er at i 2014 Iphone 6 og at vi i så fall vil kunne finne en god del av Apples patenter som for øyeblikket blir publisert.

Vi kan finne fremover Iphone 6 en fingeravtrykksleser, en fleksibel skjerm, en minimal tykkelse eller en pico-projektor. Mange av dere vil si at mange, om ikke alle, av disse innovasjonene er til stede i dag eller har vært i en eller annen terminal i konkurransen som den første smarttelefonen som la til en fingeravtrykkleser som var Motorola Atrix. Derfor kan tanken til mange av oss ende opp med at Apple kopierer resten av produsentene.

Husk imidlertid at en del av Apples nåværende suksess kommer fra å ta eksisterende teknologi og gi den et eget avtrykk og selge det bedre enn noen andre. Det var hva han gjorde med produktet som brakte Cupertino-folket tilbake til livet, for eksempel iPod, som ikke var noe mer enn et produkt som allerede eksisterte på det tidspunktet det ble født på markedet, men med opplevelsen av bruk og lagt til tjenester. (iTunes) ga Apple stor suksess. Og husk at det samme skjedde med iPhone, på fødselenstidspunktet var det allerede terminaler på markedet fra andre produsenter, for eksempel HP, med funksjonen PDAer og telefoner. Apple skapte et økosystem rundt enheten sin og startet med et taktilt operativsystem som iOS, som var det som ga det suksessen.

Derfor tviler vi ikke på at Apple i det neste Iphone 6 gi en vri på alle disse eksisterende teknologiene og implementer dem slik du har vant oss til i din nye terminal for 2014. Og hva tror du? Vil denne terminalen være den fremtidige iPhone for 2014?