iPhone 6 ville ha 128 GB internt minne

IPhone 6 manzana Den kunne utstyres med totalt 128 GB intern lagring, ikke utvidbar senere som vanlig. Slik informasjon kommer ikke direkte fra en enkelt kilde, men det er flere sider og flere analytikere med prestisje i sektoren som bekrefter at denne iPhone 6 kommer utstyrt med totalt 128 GB intern lagring. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 ville ha 128 GB internt minne

iPhone 6 ville ha 128 GB internt minne

Som du kanskje allerede vet, er denne informasjonen fullstendig uoffisiell, så den kan lide alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene, selv om det foreløpig ikke er galt å få et lite inntrykk av hva dette kan tilby oss. Iphone 6.

Og det er at uansett hvor du ser 128 GB intern lagring, er det mange gigabyte for å lagre store datamengder. Dette kan sette Apple-terminalen “over” resten av terminalene og være et veldig gunstig poeng for et stort antall brukere.

Og er det med disse 128 GB lagringsplassen i Iphone 6 Nesten alle forbrukere vil ha problemer relatert til mangel på plass til liv. Høres veldig bra ut, ikke sant?

Denne store mengden plass kan også tjene for eksempel for terminalen å utføre enhver type oppgave på en mye mer flytende måte, siden det frie rommet i dette kan være mye større enn i noen terminal i dag.

Nå, og som vi alltid gjør i denne typen artikler, vil vi gjerne vite meningene til leserne våre om den.

¿Vil du se en intern kapasitet på 128 GB i neste iPhone 6?