iPhone 6 ville ha en vanntett skjerm

Han Iphone 6 Den kan være utstyrt med en vanntett skjerm som forhindrer vann i å komme inn. Og er at ifølge noen undersøkelser, er den vanligste årsaken til skade på en smarttelefon eksponering for vann, mens det vanligste problemet med vanneksponering er forårsaket av å skli smarttelefonen på toalettet ved et uhell. Du kan synes det er veldig morsomt, men det er undersøkelsesrapporten, som forteller oss om alle disse fakta. Når man tar hensyn til alle disse problemene, ser det ut til at Apple kan ta alt dette i betraktning og gi sin nye iPhone 6 med en vanntett skjerm. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 ville ha en vanntett skjerm

iPhone 6 ville ha en vanntett skjerm

Og det er at tilsynelatende Apple allerede hadde sendt inn patentsøknaden slik at denne funksjonen kunne sees allerede i den nye Iphone 6. Det er mange vanntette smarttelefoner tilgjengelig i markedet som Samsung Galaxy S4 Active, Sony Xperia Z og andre. Så hvis Apple også introduserer sin nyeste iPhone 6 som vanntett, kan den godt hente et stort antall forbrukere. Med den nye vanntette iPhone 6 kan brukerne nå bruke terminalene sine i nærheten av et basseng, på badet og til og med på stranden.

I patentet, som viser arbeidsprinsippet, bekreftes det at det vil være mange lag som vil bidra til å tette skjermen på dette Iphone 6 på denne måten for å unngå penetrering av vann og / eller uønskede væsker.

For øyeblikket, og som du allerede vet, er det ingenting som er offisielt bekreftet, så all denne informasjonen kan gjennomgå noen form for variasjon i løpet av de neste dagene.

Og til leserne våre, gjør du det ønsker å se denne nye skjermen vanntetting funksjonen på iPhone 6?