IPhone 6 ville være dyrere enn iPhone 5s for de tilhørende kostnadene

For øyeblikket nye generasjoner av iPhone, på tidspunktet for presentasjonen deres, hadde de som prisreferanse kostnadene til forgjengeren i markedet. Faktisk iPhone 5s, selv om det markerte et unntak på grunn av Iphone 5 det er ingen spor i Apple-verdenen, det koster det samme som sistnevnte da de presenterte det som en nyhet for markedet.

Denne policyen har fungert ganske bra fordi den tillater forbruker se iPhone ikke lenger som et luksusobjekt, men som noe litt rimeligere, og det har også tillatt tid, at reduksjonen som blir brukt til forgjengerne, gjør at salget av sortimentet generelt øker.

Når du opprettholder prisene år etter år, slik Apple har gjort med iPhone, må du imidlertid ta hensyn til faktorer som inflasjon, kostnadsvekst, investering i innovasjon og nye og bedre komponenter. Og det kommer en tid hvor regnskapet ikke kommer ut. Dessuten er marginen på fordelene med Apple når det gjelder iPhone 5s den er allerede klart mindre enn for iPhone 5.

Det er således ikke noen få analytikere som vurderer at denne policyen, for å selge den nye terminalen til prisen for den gamle, allerede er nummerert, og at telefonen som vil sette en annen pris, selvfølgelig høyere, vil være neste iPhone 6. Selv om sannheten, å se prototypene som lekker og alle nyhetene, ikke overrasker meg mye heller.

Mer info | AppAdvice