iPhone 6 viser oss en plastisk design

iPhone 6 vist i plastfinish. Fram til i dag har vi vist deg et enormt antall konsepter med denne iPhone 6, men ingen som den som vi skal vise deg nedenfor. I denne anledningen er den nye Apple-terminalen laget av plast. Hvordan vil slikt materiale komme den nye Apple-terminalen til gode?

iPhone 6, plastdesign

iPhone 6 laget av plast

Mange brukere kritiserer plast fullstendig fordi de sier at det ser ut som et leketøy eller at det ikke holder godt i håndflatene. Vi er helt uenige i slike meninger. En terminal laget for det meste av plast, som Samsung Galaxy S4, gir oss en utrolig følelse av letthet og komfort ved å holde den i hendene. Av den grunn vil vi selvfølgelig ikke forakte det fantastiske HTC One og dets aluminiumsforingsrør.

Men la dette være til side, i dag ønsker vi å snakke om et nytt konsept for iPhone 6. Dette nye konseptet, som vi allerede har sagt i begynnelsen av denne oppføringen, har det særegne at det er laget helt av plast. ¿Hvilke fordeler kan plast gi iPhone 6?

Den første av dem, som dere alle kan forestille dere, prisen. Plast ville redusere den endelige prisen på den nye iPhone 6 i tillegg til å gi den mindre vekt, men mindre motstand sammenlignet med for eksempel aluminium eller karbon.

Men vil de trofaste fra Apple virkelig ha plast i terminalene sine? For å bestemme, overlater vi deg til det aktuelle konseptet.

Ved andre tanke ville det ikke være en dårlig ide for iPhone 6 å komme med plast, selv om det er, forutsatt at prisen reduseres …

Og leserne våre,De foretrekker plast eller aluminium på iPhone 6?