iPhone 6 viser oss kurvene i en ny design

IPhone 6 viser oss sine svingete kurver i et nytt designkonsept. Ved denne anledningen velger terminalen å vise oss alle sine sjarm gjennom et sjenerøst 4,5-tommers panel. Vi viser deg resten av detaljene nedenfor.

iPhone 6 viser oss dens mulige silhuett

iPhone 6 viser oss ansiktet hans i en ny video

Som det ikke kunne være ellers, fortsetter vi i dag med nye nyheter relatert til neste terminal på Applog. I denne anledningen vil vi vise deg en ny video hvor viser oss en annen antatt design av denne iPhone 6.

I dette nye konseptet iTelefon 6 har en flott 4,5-tommers skjerm i stand til å gi oss en maksimal oppløsning på 1296 x 754 piksler samt en tetthet på 333 punkter per tomme.

En tetthet ganske lik den for den nåværende iPhone 5, som har til sammen 326 prikker per tomme. Dypt inne drives terminalen av en kraftig Apple A7-firkjerneprosessor som kan operere med en klokkehastighet på 2,8 GHz.

Når det gjelder designen, er denne iPhone 6 laget av 40% aluminium og 60% karbon. Dette vil gi den nye Apple-terminalen utrolig vannmotstand til en total dybde på 2 meter over en periode på 30 minutter.

Batteriet er heller ikke i det hele tatt kort i dette nye konseptet. Vi er før til sammen 2800 milliampere som kan tilby oss en rekkevidde på opptil 12 timer i aktivert 4G-modus. Uten tvil et ganske betydelig tall.

Når det gjelder intern lagring, dette iPhone 6 ville ta et kjempetrinn som tilbyr seg i versjoner av 64, 128 eller til og med 256 GB. Uten tvil ville problemene knyttet til mangelen på plass være mer enn løst.

Til slutt, og hvis vi snakker om den fotografiske delen, er vi veldig overrasket over et utrolig bakkamera med 20,2 megapiksler oppløsning som kompletteres med ytterligere 8 megapiksler foran kamera.

Uten tvil spesifikasjoner som etterlater mer enn en målløs.

¿Hva synes du om dette nye konseptet med iPhone 6?.