iPhone 6 viser oss sin sjarm i et nytt designkonsept

En av de viktigste faktorene du må ta hensyn til når det kommer til iPhone 6, er designen og hvis manzana bestemmer deg for å løslate måtene vi viser deg i dag, kan forårsake stort sinne blant et stort antall trofaste. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 viser oss sin sjarm i et nytt designkonsept

iPhone 6 viser oss sin sjarm i et nytt designkonsept

For øyeblikket vet vi ikke sikkert på hvilken eksakt dato den nye vil bli presentert Iphone 6 selv om de siste spekulasjonene bekrefter at dette kommer til syne i løpet av 2014. Som vanlig ønsker vi i dag å dele med alle leserne våre og et nytt og fornyet designkonsept for denne iPhone 6 som kan “skremme” mange trofaste av selskap.

Som du kanskje allerede har satt pris på i bildet som vi nettopp har vist deg, kurvene til dette nye konseptet Iphone 6 de bryter med alle ordningene i selskapet. Et design der de “kuttede” kantene skiller seg ut og spesielt de firkantede og for “futuristiske” formene …

Blant spesifikasjonene finner vi et utmerket bakkamera med 18 megapiksler oppløsning ledsaget av en kraftig dobbel LED-blits. I tillegg bemerkes det også at dette Iphone 6 Den er 20 prosent tynnere og lettere enn den nåværende iPhone 5.

Utvilsomt, en terminal som du allerede kan bli forelsket i på grunn av dens tekniske spesifikasjoner, siden vi på grunn av dens design ikke tror at den vil tiltrekke seg mange brukere.

Med dette er det allerede utallige designkonsepter som bærer denne iPhone 6 på ryggen. Og det er at selv om vi ikke vet noe om terminalen ennå, er skissene og konseptene stadig flere.

Nå og for å konkludere, vil vi gjerne vite meningene til leserne våre om dette nye designkonseptet.

¿Hva synes du om disse “futuristiske” kurvene for neste iPhone 6?