iPhone 6 viser oss sjarmene i en ny video

Han Iphone 6 Det vises igjen i et nytt og interessant designkonsept der det viser oss alle dets aspekter. Uten tvil, et ganske ekte nytt design hvis vi vurderer at utseendet ligner veldig på den nåværende iPhone 5S. Uten ytterligere forsinkelse overlater vi deg med alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 viser oss sjarmene i en ny video

iPhone 6 viser oss sjarmene i en ny video

Det var for en stund siden at vi snakket om ingenting relatert til denne iPhone 6.

Nylig har et nytt designkonsept for denne iPhone 6 blitt publisert rundt nettverket, produsert av Gonçalo og João Madureira. Dette nye konseptet viser oss en iPhone 6 ganske lik med tanke på design refererer til den nåværende iPhone 5S.

Dette nye konseptet kunne både komme nærmere virkeligheten og bort, da det i det siste ble spekulert i at designet til det nye Iphone 6 Det ville ha en radikal endring og vil ikke ha noe å gjøre med de tidligere generasjonene av terminalen.

Likevel synes vi det er ganske interessant å dele denne nye designen av Iphone 6 med dere alle. Uten å få deg til å vente mye lenger, så lar vi deg være med den aktuelle videoen.

Som du kanskje allerede har satt pris på, dette nye Iphone 6 Den ville være utstyrt med en 4,6-tommers skjerm som vil kunne vise en fin oppløsning på 1920 x 1080 piksler. De vil også bli bemerkelsesverdig forbedret, i tillegg til vekt, tykkelse og bakkamera på dette.

Selvfølgelig vil denne iPhone 6 også være utstyrt med den allerede så populære fingeravtrykksleseren.

Og du,Hva synes du om dette nye designkonseptet for neste iPhone 6?