iPhone 6 vises helt grenseløs

Han Iphone 6 kommer tilbake for å se ut med den nylige publiseringen av et nytt designkonsept lastet opp til YouTube. I denne nye designen, det som slår oss mest, er utvilsomt det utrolige panelet fullstendig blottet for enhver type kant. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vises grenseløs

iPhone 6 vises helt grenseløs

Hvordan kan det være ellers, iPhone 6 er igjen hovedpersonen i dag. Og det er at dette viser oss deres antatte kurver igjen i en video som nylig ble lastet opp til YouTube av brukeren HAPPY YOUPA. Som vi nettopp har fortalt deg, det som slår oss mest med dette nye designkonseptet, er utvilsomt den totale mangelen på noen type grenser på terminalen.

Med denne nye funksjonen i Iphone 6, kan brukeren dra mye mer fordel av ethvert hjørne av panelet, og dermed gjøre det til en veldig vennlig terminal når han beveger seg rundt noen av delene.

Et annet aspekt som slår oss rundt dette nye konseptet med iPhone 6, er evnen det har til å oppdage at det ikke er noe lys i miljøet og dermed koble lysstyrken til en slik situasjon.

Endelig kunne vi også markere inkluderingen av en fingeravtrykksdetektor som for eksempel ville tjene til å identifisere oss på Facebook blant mange andre alternativer.

Uten underholdere og mye mer overlater vi deg til dette nye konseptet Iphone 6 slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

Nå, og hvordan det kan være ellers, er vi glade for å høre dine meninger om det.

¿Hva synes du om dette nye og ferske designkonseptet? ¿Du vil gjerne se den implementert i den nye iPhone 6?