iPhone 6 vises i et nytt konsept med HD-kamera

Han Iphone 6 Det vises i et nytt designkonsept med et imponerende HD-kamera på ryggen. Og det er allerede ganske vanlig å se alle slags designkonsepter og rykter relatert til den nye Apple-terminalen. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vises i et nytt konsept med HD-kamera

iPhone 6 vises i et nytt konsept med HD-kamera

Som vi nettopp har kommentert, er det allerede ganske vanlig å se nye designkonsepter som viser oss hvordan utseendet til den nye iPhone 6. ville være. I tidligere innlegg har vi vist deg mange konsepter, men dagens Det har fått oppmerksomheten for det utrolige kameraet bak med HD-oppløsning.

Angående utformingen av dette nye konseptet av Iphone 6, følger linjen ganske godt basert på ryktene sett til nå. Vi står overfor en noe større terminal, med nesten ikke-eksisterende kanter og en tykkelse som lar brukeren holde den veldig komfortabelt i håndflaten.

I den fremre delen, og nærmere bestemt i den nedre delen, opprettholdes fortsatt den så vanlige fysiske menyknappen. Det fremre kameraet så vel som høyttaleren til denne iPhone 6 holdes fortsatt på toppen av det.

Det ser ikke ut til at tastaturet har endret seg mye heller. Vi står overfor kontroll- og volumknappene på siden, mens strøm / låseknappen på terminalen fortsetter å ligge på toppen av den. Bortsett fra dette interessante HD-kameraet, endres ingenting. Selskapets egen silketrykk opprettholdes.

Hvis du underholder deg mye mer, overlater vi deg til dette nye konseptet Iphone 6 slik at du kan dømme selv.

Og leserne våre,Hva synes du om dette nye designkonseptet? ¿Du vil gjerne se disse kurvene på den nye iPhone 6?