iPhone 6 vises i et Vodafone-inventar

IPhone 6 er nok en gang hovedpersonen i denne nye oppføringen. Og det er at i et nytt lekket bilde i nettverket som viser en liste over en inventar til det berømte selskapet av telefon- og internettjenester, Vodafone, vises navnet til iPhone 6. Har dette noe med den nye Apple-terminalen å gjøre ?

iPhone 6 vist i et Vodafone-inventar

iPhone 6 vises i et Vodafone-inventar

Et påstått skjermbilde av Vodafone-system i Storbritannia avslører iPhone 6 i sin liste. Inntil nå var det forventet å se den nye iPhone 5S i år, men hvis dette bildet viser seg å være endelig sant, kunne vi intuitere at Apple har endret planene sine fullstendig.

Og er det at hvis dette viser seg å være sant, kunne vi i samme år være vitne til den neste iPhone 6, “forsvinne” på denne måten iPhone 5S. Kan være Apple glemmer “utvidelser” ved denne nye anledningen og gå direkte til handling med lanseringen av den nye sagaen til terminalen din.

Selv om det de siste dagene også har vært nok snakk om en redusert versjon i spesifikasjoner og kostnader for iPhone. Ryktene og flere rykter som bringer oss nærmere virkeligheten.

Når det gjelder spesifikasjoner for denne iPhone 6, er ingenting nytt kjent for øyeblikket. Det begynner å komme nærmere og nærmere den kommer under den oppdaterte iOS 7, i tillegg til at den kommer med et fullstendig fornyet kamera på ryggen.

Bare tiden kan bestemme sannheten av dette påståtte lekkede bildet fra Vodafone UK.

Herfra, fra Planetared, vil vi holde deg informert til enhver tid om enhver bevegelse du har et slags forhold til ethvert aspekt av denne etterlengtede iPhone 6.

Hva tror du kan overraske oss fra Apple?.