iPhone 6 vises i stil med iOS 7

Han Apple iPhone 6 Det kommer ikke før neste 2014, men det skaper allerede en enorm interesse blant forbrukerne. Dette kan skyldes at iPhone 5S forventes å være noe mer enn en enkel oppdatering til den nåværende iPhone 5. Mange av dere vet allerede om den nylige introduksjonen av iOS 7 og hvordan den vil ha et mye “renere” grensesnitt. Og enkelt. Nå har en populær designer laget et nytt konsept av iPhone 6, der enkelhet er hovedpersonen. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vises i stil med iOS 7

iPhone 6 vises i stil med iOS 7

Vi har sett mange designkonsepter for dette Iphone 6 og de er alltid interessante å se på, selv om noen selvfølgelig er bedre enn andre. Denne siste designen (se bildet nettopp vist) har prøvd å forestille seg en iPhone 6 i henhold til neste iOS 7. Oppdateringen av operativsystemet har en veldig minimalistisk tilnærming som dette siste konseptet gjenspeiler perfekt.

Noen imaginære egenskaper har også blitt gitt av designeren, kjent som “The Techno Toast”. Disse inkluderer en 1,9 GHz quad-core Apple A8-prosessor, en 4,8-tommers skjerm med Gorilla Glass 4, 3 GB RAM av GDDR5-type og opptil 128 GB intern lagring. Det er også et microSD-kortspor som lar oss utvide det interne minnet til totalt 64 GB ekstra. Selv om de kommer fra manzanaÆrlig talt, dette virker for oss noe veldig langt fra virkeligheten.

Resten av spesifikasjonene inkluderer et batteri på 3000 mAh og et bakkamera på 12 megapiksler. Designet er, som vi allerede har sagt, overdreven minimalistisk og er i tråd med den nye versjonen av iOS 7.

Nå, og som vi pleier å gjøre i denne artikkeltypen, er vi glade for å vite meningene til leserne våre i denne forbindelse.

¿Hva synes du om denne nye designen til iPhone 6?