iPhone 6 vist i en av de beste designene

Det er lenge siden vi ga deg nye nyheter relatert til den neste Iphone 6 og i dag ønsker vi å dele med dere alle et nytt, fungert og ekte designkonsept som nylig ble lastet opp til YouTube. Vil du vite hvordan terminalen ser ut? Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

iPhone 6 vist i en av de beste designene

iPhone 6 vist i en av de beste designene

Vi sier i en av de beste designene, hvorfor dette nye konseptet for Iphone 6 Det er den som mest kan ligne en fremtidig virkelighet av alt det vi har sett til dags dato.

Og det er at ved denne nye anledningen er ikke Apple-terminalen utstyrt med «NASA» -egenskaper, og den har heller ikke en utrolig skjerm som kan brettes ned til en liten kube.

Dette nye konseptet for Iphone 6 Det er mye “mer realistisk” enn alle designene vi har sett til nå, og dette vil du kunne bekrefte selv. Denne nye iPhone 6 viser oss noen typiske kurver for Cupertino, og på ryggen fortsetter den å opprettholde den berømte eplelogoen ledsaget av et fantastisk objektiv og en kraftig LED-blits.

Distribusjonen av tastaturet i dette Iphone 6 den forblir også nesten identisk med distribusjonen som ble brukt i tidligere generasjoner av terminalen. Som vi alltid sier, det er ikke noe bedre enn å se den med egne øyne, så uten mye underholdning lar vi deg den aktuelle videoen ligge igjen.

¿Hva synes du om dette nye konseptet for fremtidens iPhone 6?