iPhone 6 vist i et designkonsept med sterkt reduserte rammer og 5 ″ skjerm

iPhone 6 vist i en design med sterkt reduserte rammer og en 5 “skjerm

iPhone 6, designkonsept med reduserte rammer og 5 ″ skjerm

Det er mange prestisjetunge analytikere som har snakket i flere måneder om at Apple vil innlemme en større skjerm i det nye Iphone 6 som blir presentert neste år. Det ser ut til at alt peker på størrelsen på skjermen til det nye Iphone 6 Det vil være 5 tommer, og denne prediksjonen er laget basert på de forskjellige ordrene som skjermprodusentene mottar fra Apple. Først var det Wall Street Journal som hentet ut denne informasjonen, og nå ser det ut til at LG, i henhold til informasjon fra Japan, vil være en av produsentene av disse skjermene som vil være preget av å være 5 tommer i størrelse med FullHD-oppløsning og en pikktetthet på 441 ppi.

Han Iphone 6, sier nesten alle kilder, vil ankomme i september, og Apple vil gjøre alt for at sidekarmene på skjermen er redusert til det maksimale for å kunne introdusere en 5-tommers skjerm på minst mulig plass og for å fortsette å skryte av bruken enhånds Iphone 6. Det siste kan lykkes, men vi tror virkelig at det ikke vil være mulig hvis en 5-tommers skjerm endelig blir introdusert, uansett hvor små sidene er.

Neste år er en komplett redesign av iPhone i den nye modellen, og selvfølgelig er denne oppføringen på store skjermer en radikal endring fra alt Apple har på telefonen din så langt.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige