iPhone 6 vist i gult

Han Iphone 6 Gjenopptar omslaget vårt i dag, takket være lekkasjen av et nytt designkonsept som er helt gult. Ja ja, du har hørt riktig, i dag ønsker vi å dele med dere alle en ny design som viser oss en slående iPhone 6 i gult. Vil du se resultatet? Vi lar deg videoen nedenfor.

iPhone 6 vist i gult

iPhone 6 vist i gult

Til dags dato har vi vist deg utallige designkonsepter for denne iPhone 6, men ingen hadde fanget oppmerksomheten vår like mye som denne slående og “innovative” designen. gul finish.

Når det gjelder spesifikasjoner, sies det ikke mye i dette nye konseptet. Vi vet bare at skjermstørrelsen for denne nye iPhone 6-modellen er 4,5 tommer, og at den fremdeles opprettholder den fysiske menyknappen på nedre front.

Når det gjelder design, setter vi pris på at denne nye skissen av Iphone 6 endres ikke mye sammenlignet med forgjengerne. Vi ser at han fortsetter å velge en firkantet form med lett avrundede ender og med tastaturet på samme sted. Et annet aspekt som fanger vår oppmerksomhet i dette nye bildet er tykkelsen som er arbeidet slik ved denne anledningen.

Og det er det selv om dette Iphone 6 Den opprettholder praktisk talt samme design som de andre modellene i sagaen, vi ser tydelig hvordan terminalen er mye tynnere og følgelig mye lettere enn resten av brødrene hans.

Slik at du kan sette pris på det tydeligere, under lar vi deg den originale videoen av konseptet som du selv kan dømme.

¿Du ønsker at dette skal være det definitive aspektet av neste iPhone 6?