iPhone 6 vist i kul iPad-inspirert design

iPhone 6 vist i kul iPad-inspirert design

De fleste av dere har allerede hørt om den nye iPad som Apple introduserte for noen uker siden og navngav iPad Air. Egenskapene til denne nye iPad-en blir oppsummert ved å være tynnere, lettere og ha en design som ligner iPad Mini. I dag bringer vi deg et designkonsept for det neste Iphone 6 som er basert på de samme designlinjene i iPad Air.

Selv om det vi har her i dag ikke er noe mer enn et design, er det grunnen til at hvis vi har et Macbook Air og iPad Air neste logiske trinn er å ha en ny iPhone Air. For alt dette har det virket oss som om at dette nye konseptet som dukker opp i nettverket, var nødvendig for å dele det med deg slik at du kan gi oss din mening.

iPhone 6 vist i kul iPad-inspirert design

Som du ser på bildene som følger med artikkelen, er dette konseptet av Iphone 6 Den har et elegant design, akkurat som iPad Air, med avrundede hjørner og en metallisk linje rundt hele iPhonen.

iPhone 6 vist i kul iPad-inspirert design

Vi har allerede fortalt deg mange ganger i løpet av det siste året at for Iphone 6, Apple vurderer å introdusere nye, større skjermer. Det er tydelig i det nye konseptet som vi bringer deg i dag, og som du kan se på bildene.

Dette designet er gjort av CiccareseDesign studio, som er et studio som allerede har gjort andre Apple-produktkonsepter i det siste.