iPhone 6 vist i mest realistisk design sett til dags dato

Som vanlig er Iphone 6 er igjen hovedpersonen i dag. Og det er at vi ved denne nye anledningen vil dele med dere alle en ny design, som for oss virker som en av de mest virkelige sett til dags dato. Selv om det ikke vises noen spesifikasjoner i dette nye konseptet, står vi overfor en design som det er ganske sannsynlig at Apple vil bruke i sin nye terminal. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vist i mest realistisk design sett til dags dato

iPhone 6 vist i mest realistisk design sett til dags dato

Som vi nettopp har fortalt deg, dette nye designkonseptet for Iphone 6 Det synes for oss en av de mest virkelige publisert til dags dato. Vi står overfor en terminal med en robust, elegant kropp og laget av kvalitetsmaterialer.

Ved denne nye anledningen satser denne iPhone 6 nok en gang på litt avrundede kanter i endene, litt etter linjen fra de tidligere generasjonene av terminalen. Foran finner vi oss foran den allerede så typiske fysiske menyknappen som intuitivt også er utstyrt med en fingeravtrykksleser. I den øvre delen opprettholdes fortsatt høyttaleren så vel som det sekundære kameraet.

På baksiden finner vi selskapets vanlige skjermtrykk ledsaget av den populære bitt eple-logoen samt bakkameraet ledsaget av en LED-blits. På sidene av dette Iphone 6 volumkontrolltastene fortsetter å holdes, mens terminalens lås og / eller strømknapp fortsetter å være plassert på toppen av terminalen.

Skjermstørrelsen på dette Iphone 6 utgjør opptil 4,9 tommer.

Og til leserne våre,Hva synes du om dette nye designkonseptet for neste iPhone 6?