iPhone 6 vist i mest troverdige design ennå

Han Iphone 6 Det vises i en ny design, som er nærmere virkeligheten, slik ingen designkonsept har gjort hittil. Du kan absolutt ikke gå glipp av det. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vist i mest troverdige design ennå

iPhone 6 vist i mest troverdige design ennå

IPhone 6 er igjen hovedpersonen i dag i en ny design, som uten tvil har virket den mest realistiske av alt det vi har sett så langt. Denne gangen fortsetter terminalen å opprettholde den samme essensen som ble brukt i tidligere generasjoner, men med små forbedringer når det gjelder dimensjoner og tykkelse.

For eksempel dette Iphone 6 reduserer tykkelsen med 0,7 mm sammenlignet med den nyeste modellen i serien. Andre fordeler med terminalen inkluderer en større skjermstørrelse, en “Hjem” -knapp som er plassert inne i panelet, i tillegg til at vi også opplever at terminalen helt mangler sidekanter.

Uten å gå mye lenger, og slik at du kan sette pris på med egne øyne fordelene med dette nye Iphone 6 så lar vi deg være med den aktuelle videoen.

¿Hva synes du om dette nye designet for den fremtidige terminalen til eplet? ¿Du tror denne iPhone 6 er nærmere virkeligheten?