iPhone 6 vist i utrolig 3D-design

iPhone 6 vises igjen i en særegen og utrolig design laget i 3D. Og det er at vi hittil har vært vitne til mange gjengivelser og konsepter, men for å være ærlige, har dette virket det mest omfattende. I videoen, som vi viser deg nedenfor, vil vi ha sjansen til å sette pris på alle aspekter ved den mulige utformingen av den nye Apple-terminalen.

iPhone 6 viser oss et nytt 3D-design

iPhone 6 viser oss et annet design … i 3D!

Videoen det gjelder er produsert av Hassen cad og Ran Avni og har blitt lastet opp til YouTube for noen dager siden. I tillegg inkluderer det også i sin beskrivelse en liten liste over funksjoner.

Tilsynelatende iPhone 6 skulle vise sitt fulle potensiale gjennom en 4,8-tommers skjerm i størrelse som kan vise HD-oppløsning. På det fotografiske aspektet vil dette overraske oss med et interessant 3,2-megapiksel frontvendt kamera som vil bli komplementert med et annet 8-megapiksel-oppløsnings bakkamera, selv om det selvfølgelig er med mye forbedrede aspekter.

Det spekuleres også i at bakkameraet til iPhone 6 kan ha et alternativ for å ta 3D-bilder, selv om dette foreløpig ikke virker veldig troverdig.

Uten tvil tror jeg fra min ydmyke mening at det er mye viktigere aspekter enn 3D, for eksempel vanntetting av en terminal eller dens store motstand mot alle slags sjokk.

Uten å gjøre tennene lenger, legger vi igjen med den navngitte videoen slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

Nå, og som vi alltid gjør i denne typen artikler, ville vi glede oss over å høre lesernes mening om det.

¿Hva synes du om dette nye designkonseptet? ¿Vil du at den endelig skal gjelde iPhone 6?